Wanha Kerho

 

Ravintola Wanha Kerho
~ herkullisia hetkiä tunnelmallisessa miljöössä asiakaslähtöisesti!

 

Upea historiallisesti arvokas talo tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Yrittäjinä Ravintola Wanhalla Kerholla toimivat Minna ja Jarmo Sormunen.

Ravintola Wanha Kerhon tarina sai alkunsa entisen UPM:n kerhotiloihin, keväällä 2009, kun Sormuset siirsivät toisella puolen Kajaanin keskustaa toimineen Pikantti – ravintolansa toiminnan uuteen paikkaan. Samalla ravintolan nimi muuttui Ravintola Wanhaksi Kerhoksi.

Yläkerran 180 hengen juhlasalissa on tilaa häävalsseille ja nykyaikainen tekniikka mahdollistaa myös suurien kokousten ja kongressien järjestämisen. Juhlasalin lisäksi ravintolassa on lounassali sekä kolme pienempää kabinettia niin kokous-, ruokailu- kuin juhlakäyttöönkin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Toimintamme perustana on asiakaslähtöinen ja joustava palvelu. Kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan aidoista raaka-aineista alusta loppuun saakka. Tavoitteena on vaalia isoäidin reseptejä ja käyttää mahdollisimman paljon kainuulaisia ja kotimaisia raaka-aineita. Tuotteemme valmistetaan aina vähintään vähälaktoosisina ja niistä on mahdollista saada myös laktoosittomat sekä keliakia- ja muihin erityisruokavalioihin sopivat versiot.

Tarjoamme arkisin klo 10-15 ja lauantaisin klo 11-15 lounasta seisovasta pöydästä sekä á la carte annoksia keittiöltä. Lounaalla on mahdollista nauttia myös kasvisvaihtoehto ja tarvittaessa keittiömme tekee sellaisen.

Lisäksi järjestämme toisinaan teemailtoja ja yleisötapahtumia. Palvelemme asiakkaitamme myös erityisinä juhlapyhinä kuten vappuna ja äitienpäivänä.
Tarjoamme monipuolisia juhla- ja kokouspalveluja aukiolojemme ulkopuolella asiakkaiden toivomusten mukaan.

Pitopalvelustamme voit tilata ruoat ja leipomomme herkulliset leivonnaiset kotijuhliisi!

Wanha Kerho - Ravintola Wanha Kerho
Wanha Kerho - Ravintola Wanha Kerho